Salong Karisma bruker følgende produkter:

            

 

Decleor:

Decléor serien er en komplett plante- og aromaterapibasert serie for ansikt og kropp, inklusive sol-, herreprodukter og dufter. 
Den er verdens ledende SPA-serie. Decléor salongbehandlingene gir deg unike opplevelser. Det inngår alltid spesielle salongprodukter og teknikker som er dyptvirkende, balanserende og rensende både på huden og kroppen som helhet, og som gir deg bedre og mer varige effekter. Høy kvalitet og gode resultater har gjort Decléor til den ledende serien i hudpleiesalonger, både i Norge og internasjonalt.

 

MD Formulations:

Serien er basert på fruktsyreteknologi i kombinasjon med andre aktive ingredienser. MD Formulations regnes som verdens ledende innen fruktsyre teknologi og forskning på virkning av fruktsyre på huden. Produktet er svært aktivt og konsentrert, samtidig som det er dermatologisk testet og trygge selv for sensitiv hud.

 

Gehwol:

Gehwol er et av de mest velkjente firmaer som spesialiserer seg innen fotpleie produkter. Selskapet ble startet for over 130 år siden og har en sterk tradisjon og meget høy kvalitet på sine produkter. Produktet er basert på natur plante ekstrakt med Gewohls spesielle "formler". Produktet er produsert med tanke på føttenes velvære.